مقالات

3 پیشنهاد در حفظ سبزیجات یخ زده

3 پیشنهاد در حفظ سبزیجات یخ زده

1396/07/02

روش نگهداری سبزیجات یخ زده

285
0
بیشتر بدانید
روش تهیه اسموتی سبز

روش تهیه اسموتی سبز

1396/06/26

اسموتی سبز مقوی و مفید برای بدن است.

279
0
بیشتر بدانید
روش تهیه اسموتی نعناع و آناناس

روش تهیه اسموتی نعناع و آناناس

1396/06/25

با روش تهیه اسموتی نعناع و آناناس آشنا شوید.

215
0
بیشتر بدانید
روش تهیه اسموتی بلوبری و اسفناج

روش تهیه اسموتی بلوبری و اسفناج

1396/06/25

با روش تهیه اسموتی بلوبری و اسفناج آشنا شوید.

231
0
بیشتر بدانید
روش تهیه اسموتی هویج و چغندر

روش تهیه اسموتی هویج و چغندر

1396/06/25

بهترین زمان مصرف این نوشیدنی ناشتا می باشد.

243
0
بیشتر بدانید
روش تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا

روش تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا

1396/06/25

با روش تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا آشنا شوید.

194
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی

طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی

1396/05/28

همراه ما یک اسموتی خوشمزه آماده کنید .

175
0
بیشتر بدانید
رولت مرغ و اسفناج

رولت مرغ و اسفناج

1396/05/23

همراه ما رولت مرغ و اسفناج درست کنید .

172
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

1396/05/23

همراه ما باشید و سالاد سزار درست کنید .

178
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه نوشیدنی نعنا و لیمو

طرز تهیه نوشیدنی نعنا و لیمو

1396/05/23

همراه ما باشید و نوشیدنی خوشمزه موهیتو درست کنید .

223
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه سوپ هویج  و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ هویج و سیب زمینی

1396/05/22

همراه ما باشید و سوپ هویج و سیب زمینی بپزید .

290
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه دسر هویج بستنی

طرز تهیه دسر هویج بستنی

1396/05/22

همراه ما دسر هویج بستنی را آماده و نوش جان کنید.

186
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه خوراک بامیه

طرز تهیه خوراک بامیه

1396/05/21

همراه با ما خوراک بامیه درست کنید .

180
0
بیشتر بدانید
روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا

روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا

1396/05/21

در این مقاله با روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا آشنا شوید .

219
0
بیشتر بدانید
سبزیجات خشک شده بهتر است یا فریز شده؟

سبزیجات خشک شده بهتر است یا فریز شده؟

1396/05/21

برای عده ای سوال است که سبزیجات خشک شده بهتر است یا فریز شده ؟ با همراهی ما پاسخ این سوال را بیابید .

173
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه نوشیدنی سبزیجات

طرز تهیه نوشیدنی سبزیجات

1396/05/18

آشنایی با طرز تهیه نوشیدنی سبزیجات

193
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه ترشی نخود فرنگی

طرز تهیه ترشی نخود فرنگی

1396/05/18

همراه ما ترشی نخود فرنگی را یاد بگیرید .

1009
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه فرنچ فرایز

طرز تهیه فرنچ فرایز

1396/05/18

همراه با ما فرانچ فرایز را تهیه کنید

179
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه چیپس خانگی

طرز تهیه چیپس خانگی

1396/05/18

همراه ما با تهیه چیپس خانگی آشنا شوید .

187
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه نوشیدنی هویج، سیب و اسفناج

طرز تهیه نوشیدنی هویج، سیب و اسفناج

1396/05/17

همراه ما با طرز تهیه نوشیدنی هویج، سیب و اسفناج آشنا شوید

291
0
بیشتر بدانید
آشنایی با روش تهیه اسموتی هویج، موز و توت فرنگی

آشنایی با روش تهیه اسموتی هویج، موز و توت فرنگی

1396/05/17

آشنایی با روش تهیه اسموتی هویج، موز و توت فرنگی همراه با ما

119
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه کنسرو ذرت

طرز تهیه کنسرو ذرت

1396/05/15

خیلی از افراد دوست دارند کنسرو ذرت را در خانه تهیه کنند . برای یادگیری تهیه این کنسرو ما را همراهی کنید .

269
0
بیشتر بدانید
فریز کردن این مواد غذایی خطرناک است

فریز کردن این مواد غذایی خطرناک است

1396/05/14

مطلع شدن از خطراطی که فریز کردن بر مواد غذایی وارد می کند .

223
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

1396/05/10

یادگیری تهیه ذرت مکزیکی سالم در منزل

286
0
بیشتر بدانید
سیب زمینی برگر

سیب زمینی برگر

1396/05/10

یادگیری تهیه سیب زمینی برگر

207
0
بیشتر بدانید
طرز تهیه کمپوت آلبالو

طرز تهیه کمپوت آلبالو

1396/04/27

کمپوت برای اشخاصی‌ که دستگاه‌ گوارش‌ آنها به‌ خوبی‌ قادر به‌ هضم‌ کردن میوه های‌ خام‌ نیست‌ مفید است

205
0
بیشتر بدانید
چند روش برای نگهداری آلبالو

چند روش برای نگهداری آلبالو

1396/04/27

یكی از ساده ترین روش های نگهداری طولانی مدت این میوه ها فریز كردن آنها است.

411
0
بیشتر بدانید
غذاهایی نیمه آماده و نیمه آماده

غذاهایی نیمه آماده و نیمه آماده

1396/02/16

فرایند انجماد مزه غذا را می‌کاهد؛ بنابراین غذاهای نیمه آماده برای جبران بد بودن طعمشان، به شدت با افزودن نمک و چربی فراوری می‌شوند.

699
0
بیشتر بدانید
مدت زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال فریزر

مدت زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال فریزر

1396/01/23

توصيه هاي زماني براي نگهداري مواد غذايي در يخچال و فريزر

846
0
بیشتر بدانید
قوانین فریز کردن مواد غذایی و شیوه ذوب کردن مواد منجمد

قوانین فریز کردن مواد غذایی و شیوه ذوب کردن مواد منجمد

1396/01/21

فریز کردن مواد غذایی هم قوانین خاص خودش را دارد که بهتر است بدانید

274
0
بیشتر بدانید
مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند

مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند

1396/01/17

نکات بسیار مهمی که باید در مورد گرم کردن این مواد غذایی بدانید

378
0
بیشتر بدانید
بهترین و سریعترین روش یخ زدایی انواع مواد غذایی منجمد

بهترین و سریعترین روش یخ زدایی انواع مواد غذایی منجمد

1396/01/10

منجمد کردن مواد غذایی یک راه فوق العاده مناسب برای ذخیره و نگهداری طولانی مدت انواع مواد غذایی است

162
0
بیشتر بدانید
6 غذایی که نباید در مایکروفر گرم کنید

6 غذایی که نباید در مایکروفر گرم کنید

1395/12/24

یک سری از مواد غذایی را نباید در مایکروفر بپزید یا گرم کنید

280
0
بیشتر بدانید
آیا انجماد کردن ویتامین ها را از بین می برد

آیا انجماد کردن ویتامین ها را از بین می برد

1395/12/21

در بیشتر مواقع مصرف ارزش غذایی محصولات یخ‌زده (به شرط رعایت استانداردهای منجمدسازی) با محصولات تازه برابری می‌کند

279
0
بیشتر بدانید
فریز کردن غذا برای کاهش هزینه ها و راحتی بیشتر

فریز کردن غذا برای کاهش هزینه ها و راحتی بیشتر

1395/12/21

با فریز کردن غذا ها می تونید از آسایش بیشتری هنگام طبخ برخوردار شوید

133
0
بیشتر بدانید
فریز کردن بادمجان، کدو خورشی و کدو حلوایی

فریز کردن بادمجان، کدو خورشی و کدو حلوایی

1395/12/19

مسلما طعم و مزه بادمجونهای محلی قابل مقایسه با گلخونه ای ها نیست

1727
0
بیشتر بدانید
بررسي اثر فرايند آب پز بر كيفيت خلالهاي منجمد سيب زميني سرخ شده

بررسي اثر فرايند آب پز بر كيفيت خلالهاي منجمد سيب زميني سرخ شده

1395/12/08

سيب زميني به عنوان چهارمين ماده غذايي پر مصرف دنيا

140
0
بیشتر بدانید
طرز آماده کردن سیب زمینی فرنچ فرایز

طرز آماده کردن سیب زمینی فرنچ فرایز

1395/12/07

طرز آماده کردن سیب زمینی فرنچ فرایز

1288
0
بیشتر بدانید
محصولات پخته و نیم پخته

محصولات پخته و نیم پخته

1395/11/20

محصولات پخته به محصولاتی که به صورت آماده برای استفاده مردم موجود می باشد، گفته می شود

570
0
بیشتر بدانید