آموزش سیخ سیب زمینی تند هندی و پاکستانی

آشپزی

1396/08/09
349
0
با آموزش سیخ سیب زمینی تند هندی و پاکستانی بسیار لذیذ همرا ما باشید.

سیخ سیب زمینی تند هندی و پاکستانی یک پیش غذای هندی می باشد که بسیار خوشمزه است البته می توانید به عنوان وعده شام هم آن را تهیه کنید که اغلب بچه ها عاشق آن هستند.

آموزش سیخ سیب زمینی تند هندی و پاکستانی

مواد مورد نیاز:

سیب زمینی: نیم کیلو

آرد: 1 پیمانه

آرد برنج: ۱ پیمانه

ماست: ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری

پودر زیره: ۱ قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق مرباخوری

روغن: به مقدار لازم

زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: 1/2 قاشق مرباخوری

نمک: به مقدار لازم

سیخ کباب چوبی: به مقدار لازم

روش تهیه:

1. ابتدا ماست، ارد، نمک و ادویه ها را در کاسه ای بزرگ با هم خوب مخلوط می کنیم.

2. سپس سیب زمینی ها را در قابلمه ای با مقداری آب آبپز می کنیم و پس از آن پوست گرفته.

3. حال سیب زمینی ها را به درون کاسه اضافه می کنیم و کمی زیر رو می کنیم تا اینکه مخلوط ماست و آرد را بخود گیرد و 30 الی 60 دقیقه در آن باشد.

4. در این مرحله سیب زمینی ها را به آرامی سیخ می کشیم و داخل ماهیتابه ای روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.

5. پس از آن سیب زمینی ها را در آن سرخ می کنیم و در ظرف می چینیم تا روغن اضافه خارج شود.

نوش جان

اشتراک گذاری

نظرات