آموزش خورش بادمجان و سیب زمینی

آشپزی

1396/08/10
421
0
آموزش خورش بادمجان و سیب زمینی ساده را در منزل تهیه نمایید.

خورش بادمجان و سیب زمینی بسیار خوشمزه که می توانید به عنوان ناهار و یا شام میل کنید و حتی می توان با نان و یا برنج سرو شود.

آموزش خورش بادمجان و سیب زمینی

مواد مورد نیاز:

سیب زمینی: 6 تا 8 عدد یا سیب زمینی نیمه آماده ساویس

بادمجان: 3 عدد

گوجه فرنگی: 5 عدد

گوشت : 12 تیکه خورشتی

پیاز: 2 عدد یا پیاز نیمه آماده ساویس

دارچین: 1/3 قاشق چای خوری

آبغوره یا آب نارنج یا آب لیمو ترش: 1 تا 2 قاشق غذاخوری

پودر لیمو: 1 قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سر صاف

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

روش تهیه:

1. ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد می کنیم.

2. سپس داخل ماهیتابه ای با مقداری روغن تکه های گوشت و پیاز را سرخ می کنیم و به آن ها نمک وفلفل می زنیم.

3. بعد از آن مقداری آب می ریزییم.

4. پس از آن سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و به گوشت پخته شده اضافه می کنیم.

5. حال بادمجان و گوجه فرنگی ها را چند تکه می کنیم و به خورشت می افزاییم.

6. سپس رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم.

7. در این مرحله که 15 دقیقه گذشته رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا چند جوش بخورد.

8. در نهایت نمک، آبغوره و پودر لیمو و دارچین را به آن می افزاییم و شعله را کم می کنیم تا با دمای پایین خورشت جا بیفتد.

نوش جان

اشتراک گذاری

نظرات