آموزش فریتاتای پیاز و سیب زمینی

آشپزی

1396/08/10
346
0
با آموزش فریتاتای پیاز و سیب زمینی غذای ساده و راحت اسپانیایی همراه ما باشید.

فریتاتای پیاز و سیب زمینی یک غذای بسیار ساده اسپانیایی می باشد که با مواد ارزان و ساده تهیه می شود.

آموزش فریتاتای پیاز و سیب زمینی

مواد مورد نیاز:

سیب زمینی: 1 عدد (230 گرم) یا سیب زمینی نیمه آماده ساویس

پیاز: 1 عدد یا بسته پیاز نیمه آماده ساویس

تخم مرغ: 5 عدد

سفیده تخم مرغ: 5 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

رزماری خشک خرد شده: ½ قاشق چایخوری

برگ کامل جعفری: ½ پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه:

1. ابتدا داخل ماهیتابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

2. سپس پیاز و سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید داخل ماهیتابه ریخته.

3. بعد به آن نمک، فلفل و رزماری اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و درب ماهیتابه را گذاشته.

4. پس از 10 دقیقه درب ماهیتابه را بر میداریم و در حین سرخ شدن چندین بار هم می زنیم اجازه می دهیم 5 دقیقه دیگر بماند تا خوب ترد شوند.

5. سپس در ظرفی، تخم مرغ ها، سفیده تخم مرغ، برگ های جعفری، ¾ قاشق چای خوری نمک. ¼ قاشق چای خوری فلفل را با هم مخلوط می کنیم.

6. حال بقیه روغن زیتون را به پیاز و سیب زمینی می افزاییم و مخلوط تخم مرغ را در تابه اضافه می کنیم.

7. در این مرحله روی حرارت ملایم گاز در حدود 10 دقیقه آن را می پزیم.

8. در آخر هم می توان برای اینکه روی فریتاتای طلایی شود آن را حدود 3 دقیقه داخل فر گذاشت.

نوش جان

اشتراک گذاری

نظرات